Lázong az MSZP, mert a Népszava le merészelt hozni egy egész oldalas Közgép hirdetést.


Emiatt már Lukács Zoltán háborgott, mondván „ha a Népszava azt állítja magáról, hogy szociáldemokrata napilap, akkor megengedhetetlen, hogy fideszes oligarchákkal bármilyen kapcsolatban álljon. A Népszava azon döntése, amely szerint a Közgéppel való bárminemű kapcsolatfenntartása egy baloldali szellemiségű sajtóorgánum számára ma Magyarországon megengedhető, felháborító és megmagyarázhatatlan."

Na, itt álljunk meg egy percre. Piacgazdaságban élünk. Az a normális, hogy aki megfizet egy reklámfelületet, annak lehozza az adott médium a hirdetését. Nem tudom, az MSZP a saját napjának tekinti a Népszavát? Mi ez az orbánista hozzáállás, hogy egyes médiafelületeket a sajátjaként kezel? A szocialista párt és a Népszava egymástól külön álló dolog, az MSZP ne tegyen úgy, mint ha az újság az ő befolyása alatt állna. Mi az, hogy beleszólnak egy lap szerkezetébe? Pontosan ezért támadják a Fideszt, mert az egész média működését befolyásolják. Erre meg pont a szocik csinálják pontosan ugyanezt. Csak pepitában. Jó lenne, ha kicsikét gondolkodnának, mielőtt beleütik abba is az orrukat, amihez semmi közük sincsen.

Könnyen előfordulhat, ez csak a Párt rafinált trükkje arra, hogy az ellenzéket megosszák. Addig sem az összefogással foglalkoznak, hanem egymással. Ha ez így van, akkor egy mesteri fogás szemtanúi vagyunk. Na és persze elszenvedői.