Orbánnak már megint totózni támadt kedve. Ami nem is lenne probléma. A bajok ott kezdődnek, mikor ezt szelvényt másokkal akarja kitöltetni, természetesen az ő pénzükön.


Már megint zaklatnak minket (persze aki gondoskodott erről korábban, azt nem), ezúttal "munkahelyteremtés" címszóval. Mivel még sosem kezdeményezték népszavazást, ami valóban tükrözné a honpolgárok véleményét, ezért azt mondom, Orbán gyáva és fél a népítélettől. Mi van, ha mégis ellenzik az ő terveit? Elvégre kitalálja minden reggel, mit szeretne velünk csinálni, azt meg hogy mi is esetleg bele akarnánk szólni sorsunk alakulásába...kit izgat? Viktor Vezér mindent kitalál, nekünk gondolkodni sem kell. Kedves gesztus tőle, de én inkább a saját eszemre bíznám életem alakítását.
Interneten már olvasni lehetett a kérdéseket. Ezek mint ha nem is józan emberekhez íródtak volna, hanem azokhoz, akik öt sör után látnak neki a lelkes ikszelgetéshez.


Persze lehet sejteni, mire megy ki valószínűleg a játék. A Tárki szerint az MSZP beérte a Fideszt, így a Pártnak fel kell mérnie, kik tartanak vele. Erre kitűnő alkalmat ad ez a remek kis kérdőív, amin feltételezem lesz egy kis vonalkód. De a korábbi levelezések kapcsán mindenki megnyugtatott, többek között Giró Száz András és Szijjártó Péter is, hogy azok minket védenek és nem azonosításra szolgálnak És ha ez ők mondják, akkor az biztos úgy van. Hiszen ők is - mint mindenki a kormányban - merő jóindulat. Minden egyéb alantas gondolat meg csak a "tollforgató terroristák" fejében fogan meg, akik különben is bértollnokok. Ez Magyarország 2012-ben, éljen a Nemzeti Inzultáció!