A szokásos pénteki rádiós szereplésében a diktátor kijelentette, kétharmados törvényekkel megvédeni az embereket a szocialistáktól.

 

                                    Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádió stúdiójában

Ne nézzük a népet hülyének. Az pontosan tisztában van, mit szeretne. Ne kezdjük ezt az állambácsis gondoskodást újra, mert ez a rendszerváltással megbukott. Nagyon utálom, amikor föntről valaki, legyen az bármilyen ember, valaki nekem meg akarja mondani, mi jó. Leszarom, mit gondol a világról egy miniszterelnök, csak hagyjon békén vele. Ne akarja rám erőltetni az ő világnézetét, minő erőszakból, mert ő most úgy érzi, bármit megtehet. Nem leszek templomba járó hívő katolikus a központi akarat miatt. Szeretném a saját életemet élni, csak hát a rendszer folyton bele akar ugatni a dolgok folyásába.

 

Szeretném végre, ha már valaki Orbántól is megvédené azokat, akik nem kérnek belőle, meg ebből az egész orbánista stílusból, amit csinál. Mert jelenleg sokan teljesen ki vagyunk neki szolgáltatva, az ő kénye – kedvének, szabad prédái rendszerének.

 

Egyébként meg köszönöm, ez a nevetséges kis pojáca meg ne védjen meg engem semmitől. Nem csak ő, de senki. A felnőtt létben az egyik fundamentum éppen az, hogy mindenki saját tettei után vállalja a felsősséget. Ha rossz döntést hozott, annak is. Ha valakinek azt tetszik, hogy a szocialistákra szavaz, akkor hát legyen. Ne a Kedves Vezető döntse el, kitől akarnak megvédeni, majd eldöntöm, ki az, akit nem szeretnék látni a hatalomban. Sajnos ez a NER-ben eredendő bűn, de vállalom. Ha pedig sokan azt akarják, hogy ez a pitiáner diktátor maradjon itt jövőre is, akkor meg a demokratáknak kell tudomásul venni, ez egy ilyen ország, kisebbségben maradtunk. Csak szeretném, hogy hagyják békén azokat, akik nem a többséghez tartoznak és sugárban okádnak ettől az újszocialista pártállamtól. 

 

Éppen ezért javaslom az Orbánvédelmi Akcióterv mielőbbi kidolgozását és végrehajtását. Legkésőbb 2014-ben. Ha elmarad, azt ország és a magyar emberek szívják meg.