Via: Egyenlítő TV, Facebook   

Budai Gyula és az elszámoltatás csúfosan megbukott. Ennek kitűnő bizonyítéka, hogy megszüntették a Gyurcsány Ferenc elleni nyomozást, bizonyítottság hiányában. Több gondolatom is van. Egyrészt lehet, hogy felmérték, az a volt kormányfő népszerűségét növeli, ha vád alatt tartják. Másrészt ezt azért kellett sokáig elhúzni és meggyanúsítani, mert ki kellett elégíteni az MSZP vérét kívánó tömegek igényét. Meg különben is, addig sem azon gondolkodik a jónép, mennyivel kevesebbet keres. De legalább a szemkilövetősgyurcsány minden lépéssel közelebb van a börtönhöz. Ez a lényeg. Nem az, hogy miből fog az ember hó végén megélni, ugyanmár!!

 

Több tíz ügyben zátonyra futott Budai Gyula. Ezekből semmi sem lett. Ebből is látszik, milyen felesleges és mekkora baromság az, hogy felelősségre kell mindenkit vonni, akinek köze van „azelmúltnyolcév”-hez. A boszorkányüldözés illúzióját a végletekig fenn kell tartani, bármi áron.
Budai Gyula mindig csak a feljelentésekről számolt be, nagy hanggal, hogy szerinte hol és kinél tűntek el milliók a szocik alatt. Arról, hogy ezeket a nyomozásokat megszüntették, már nem nagyon szeret beszélni. Elfelejtett a filozófusoktól is bocsánatot kérni, amiért a nagy nyilvánosság előtt ártatlanul megvádolta őket. És még sorolhatnám…

 

Ezek után világosan látszik: Budai Gyulának távoznia kell a politikai életből!