Csak remélni lehet, az állami párválasztó rendezvények atyja, Soltész Miklós államtitkár nem mond le még egy jó darabig.


Ugyanis a KDNP-s politikus önmaga paródiája, ahogy előadja az első állami párválasztók sikerességét. Igen magas fokú hülyeség kell az ilyen és ehhez hasonló szövegek elmondásához. Ezt is Bajnaira kenni...tök röhejes...

(Szerinte ugyanis Bajnai Gordon anarchista munkatársai zavarták meg a párválasztó estet a fővárosban.)

Az is tök vicces volt, hogy a saját választóközönségükben nem tudtak néhány hívőt odavinni, csak ne legyen ekkora égés az állami párválasztó est. Így viszont jókat lehetett kacarászni a tudósításokon és Soltész államtitkár nyilatkozatán, amelyeket sajnos csak viccként lehet értelmezni. (Az igazi döbbenet, hogy ezek nem felülről megírt és a szájába rágott mondatok. Úgy fest, ezeket ő komolyan is gondolja.)

 

A fiatalok (és a nem fiatalok) zöme csak röhögött ezen a gyomorforgató ötleten. Mert ez nem más, mint politikai perverzió. Kádár elvtárs pedig irigykedhetne, mert ilyet még ő sem talált ki. Az állam beleszól a szerelembe...Orbánék ebben a tekintetben is felülmúlták a szocializmust.


Az egész kezdeményezés rendkívül morbid és nagyon csodálkoznak, ha finoman szólva sem arat osztatlan tetszést. A Facebookon az esemény hivatalos oldalát már az első alkalom előtt törölték, mert elárasztották az ironikus kommentelők. (Gaz rendszerellenesek!)

Olyan jó látni, hogy alkalomadtán ők is megfutamodnak.

 

Soltész államtitkár azonban nem adja fel, ősszel jön a következő forduló.

 

Eközben az óbudai Seregély utcában, a Haza és Haladás székházában Bajnai Gordon személyes vezényletével már folynak azoknak a táncos talpú gárdistáknak a kiképzése, akik a következő eseményt megzavarják.

 

Sajnos a maffiabaloldal ármánykodása bemocskolta ezt a szent törekvést!

 

Megvan a hibás, de hogy mi elrontottunk volna valamit ??!! Kérem szépen, ez ki van zárva, mert mi vagyunk a kétharmad és ugye minket még a nép választott, tehát végső soron ők akarták. És különben is, mind rosszért Bajnai Gordon a felelős.

 

Nem tudom, a kedves (Orbán)állam úgy még is mit képzel? Hatalmi szóval el tudnak dönteni bármit is? Ha igen, akkor nagyon el vannak tévedve. Minden ilyen rendszer megbukott, az övéké is így fog járni. Néhányuknak egész csúnya vége lett.

  

Egy biztos: az Orbán – kormány jobban teljesít a szocializmus építésében, mint Kádár János. Ezt az állami párválasztók elborult ötleténél mi se bizonyítja jobban.

 

 

Az itt leírt sorok a képzelet szüleményei. Bármilyen egyezés a valósággal, csupán a véletlen műve.