Magvas, mélyre szántó gondolatokat tudhatott meg a nagyérdemű az Echo TV-ből. B.A. egy beszélgetés alatt kijelentette, akinek nem tetszenek a Kerényi-képek, azok büdösszájú proletárok.


Szögezzük le elöljáróban: ki nem állhatom azokat a mázolmányokat. Kár volt rájuk a festék, az ecset, na és persze a pénz. Az egész egy nagy fosparédé, úgy, ahogy van, azt a rohadt kaméleon irányt pedig különös ellenszenvet érzek.. Persze, ez az én izélésem, akinek tetszik, nem ítélem el, mert ízlések és pofonok.
Úgy tűnik, ez a remek jelző már-már multifunkcionális panelként működik az Echo TV-ben. Valami ilyesmi ember találta ki az Opera előtt tüntetőkre ezt a jelzőt. Ezt úgy látszik már mindenkire rá lehet húzni, akik nem úgy gondolkodnak ők.
Mindenesetre furcsán érint engem az egész, aki naponta többször mos fogat, hogy büdösszájú. Hiába, a proletárok már csak ilyenek. Ez alapján az elv alapján ki lehet szűrni az ellenzékieket. Leheletminta. Ha kinyitja a száját és a fű is kirohad pár méteres körzetben, akkor annak nem tetszenek a Kerényi által rendelt remekművek. Lemegyek a buszmegállóba, és tudni fogom, ki az ellenzéki. Ez mindenesetre jól jel.
Könnyen meglehet, akkor B.A. fogja kapni idén az orvosi Nobel-díjat, amiért összefüggést talált a szájszag minősége, az ízlés és a politikai gondolkodásmód között. De az is lehet, valami más kitüntetést is fognak neki adományozni, mert bebizonyította, a hülyeség gyorsabban terjed, mint a fény.
Sajnos, van egy szomorú vetülete is a dolognak. Akárhányszor moshatok fogat, a helyzet nem fog javulni. De úgy vagyok: ha a gondolkodásomért ezt mondják rám, akkor vállalom. De úgy érzem, ezért nem nekem kell rosszul éreznem magamat, hanem azoknak, a magukat értelmiségieknek mondó, fröcsögőknek, akik ilyen oltári baromságot kiejtenek a szájukon. Amiről, mint most már tudjuk, tökéletes, mentolos illat árad.