Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Orbánvédelmi Akcióterv

A szokásos pénteki rádiós szereplésében a diktátor kijelentette, kétharmados törvényekkel megvédeni az embereket a szocialistáktól.

 

                                    Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádió stúdiójában

Ne nézzük a népet hülyének. Az pontosan tisztában van, mit szeretne. Ne kezdjük ezt az állambácsis gondoskodást újra, mert ez a rendszerváltással megbukott. Nagyon utálom, amikor föntről valaki, legyen az bármilyen ember, valaki nekem meg akarja mondani, mi jó. Leszarom, mit gondol a világról egy miniszterelnök, csak hagyjon békén vele. Ne akarja rám erőltetni az ő világnézetét, minő erőszakból, mert ő most úgy érzi, bármit megtehet. Nem leszek templomba járó hívő katolikus a központi akarat miatt. Szeretném a saját életemet élni, csak hát a rendszer folyton bele akar ugatni a dolgok folyásába.

 

Szeretném végre, ha már valaki Orbántól is megvédené azokat, akik nem kérnek belőle, meg ebből az egész orbánista stílusból, amit csinál. Mert jelenleg sokan teljesen ki vagyunk neki szolgáltatva, az ő kénye – kedvének, szabad prédái rendszerének.

 

Egyébként meg köszönöm, ez a nevetséges kis pojáca meg ne védjen meg engem semmitől. Nem csak ő, de senki. A felnőtt létben az egyik fundamentum éppen az, hogy mindenki saját tettei után vállalja a felsősséget. Ha rossz döntést hozott, annak is. Ha valakinek azt tetszik, hogy a szocialistákra szavaz, akkor hát legyen. Ne a Kedves Vezető döntse el, kitől akarnak megvédeni, majd eldöntöm, ki az, akit nem szeretnék látni a hatalomban. Sajnos ez a NER-ben eredendő bűn, de vállalom. Ha pedig sokan azt akarják, hogy ez a pitiáner diktátor maradjon itt jövőre is, akkor meg a demokratáknak kell tudomásul venni, ez egy ilyen ország, kisebbségben maradtunk. Csak szeretném, hogy hagyják békén azokat, akik nem a többséghez tartoznak és sugárban okádnak ettől az újszocialista pártállamtól. 

 

Éppen ezért javaslom az Orbánvédelmi Akcióterv mielőbbi kidolgozását és végrehajtását. Legkésőbb 2014-ben. Ha elmarad, azt ország és a magyar emberek szívják meg.

0 Tovább

Folytassa Kádár elvtárs!

Lelkesen építik a fideszesek azt a szocializmust, amit anno 1990-ben már egyszer leváltott a nép.


Jelen sorok írója a rendszerváltás után született, így csak történelemkönyvekből ismerhette meg az azt megelőző időket. Ennek legfőbb jellemzői azonban a második Orbán - kormány alatt tetten érhetőek. Gondolok itt elsősorban a nagy államosítási lázra, amely az egész kabinet működését jellemzi. Írásomnak az a gondolat ad okot, amit Németh Lászlóné fejlesztési miniszter nyilatkozott a Magyar Nemzetnek. A kormány legtitokzatosabb tagja jelezte, az állam rástartolna a külföldi energiacégek hazai érdekeltségeire, egy újabb rezsicsökkenés esetén. Hegedűs Miklós, a GKI Energiakutató ügyvezetője úgy nyilatkozott, ez nem várható, ugyanis egy tőkehiányos céget megvenni nem jó tranzakció, mivel azt majd fel is kell tőkésíteni. Magyarul, a legatyásodott hazai közműcégekbe pénzt kellene tennie az államnak a működéshez, ezt pedig az adófizetők perkálnak ki.
Valamiért az volt az érzésem mindig is, a kormány tisztában van a cégek valós állapotával, csak addig sanyargatja őket, ameddig itt hagyják az országot és az állam átveheti a szerepüket. Ez alapvetően ellentmond a közgazdaság egyik alapvetésének, de a fideszes az unortodoxia jegyében ezt a tudományágat kvázi lesz..ták az urak. Így bármennyire is amellett szól, minden észérv, hogy ezeket az érdekeltségeket nem kellene megvenni, a kormány még is ráteheti a kezét. A "minden az államé" legyen mottó alapján.

 

Németh Szilárd, rezsicsökkentő felelős pedig bejelentette, újabb bírságokat kaptak az energiacégek, hogy érezzék a törődést.

 

 

Szintén párhuzam a szocializmus és az Orbán - rendszer között, hogy a klientúrájuk zsebét szeretnék kitömni pénzzel és mindent saját maguknak akarnak. A trafikbotrányt már egyszerűen védeni se lehet, ugyanis a napnál is világosabb, hogy a saját párttársak egymás között osztották le, ki kapja a 12%-os cigaretta-árrés és az egyre bővülő termékkínálat miatt az egyre zsírosabb üzletnek ígérkező koncessziókat. Friss hír, hogy a Hír 24 szerint súlyos pénzeket utal a történetesen Németh Szilárd vezette Csepel ökormányzata a Giró Szász és Társai Ügyvédi Irodának. Ez is csak egy példa a sok közül, nyilván több száz ilyet lehetne sorolni. Elég, ha a Közgép állami milliárdjaira gondolunk. Attól tartok, az a pár noikásdoboz ezekben az összegekben elveszik.

 

Van azonban egy jó hír is: az Orbán - rendszerben benne van a bukás is. Most magas lovon érzik magukat, de innen nagyon nagyot és látványosat lehet esni. Már pedig úgy, ahogy a szocializmus, Orbán se fog örökké uralkodni, még ha nagyon szeretné is.

(Felsorolásomból kihagytam a Felcsúton, a miniszterelnök házának tőszomszédságában épülő több milliárd forintos stadiont, mint a személyi kultusz egyik legegyértelműbb jelét.)

0 Tovább

Cucu blogja

blogavatar

Vélemények szubjektíven, kritikusan.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek