Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Orbánvédelmi Akcióterv

A szokásos pénteki rádiós szereplésében a diktátor kijelentette, kétharmados törvényekkel megvédeni az embereket a szocialistáktól.

 

                                    Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádió stúdiójában

Ne nézzük a népet hülyének. Az pontosan tisztában van, mit szeretne. Ne kezdjük ezt az állambácsis gondoskodást újra, mert ez a rendszerváltással megbukott. Nagyon utálom, amikor föntről valaki, legyen az bármilyen ember, valaki nekem meg akarja mondani, mi jó. Leszarom, mit gondol a világról egy miniszterelnök, csak hagyjon békén vele. Ne akarja rám erőltetni az ő világnézetét, minő erőszakból, mert ő most úgy érzi, bármit megtehet. Nem leszek templomba járó hívő katolikus a központi akarat miatt. Szeretném a saját életemet élni, csak hát a rendszer folyton bele akar ugatni a dolgok folyásába.

 

Szeretném végre, ha már valaki Orbántól is megvédené azokat, akik nem kérnek belőle, meg ebből az egész orbánista stílusból, amit csinál. Mert jelenleg sokan teljesen ki vagyunk neki szolgáltatva, az ő kénye – kedvének, szabad prédái rendszerének.

 

Egyébként meg köszönöm, ez a nevetséges kis pojáca meg ne védjen meg engem semmitől. Nem csak ő, de senki. A felnőtt létben az egyik fundamentum éppen az, hogy mindenki saját tettei után vállalja a felsősséget. Ha rossz döntést hozott, annak is. Ha valakinek azt tetszik, hogy a szocialistákra szavaz, akkor hát legyen. Ne a Kedves Vezető döntse el, kitől akarnak megvédeni, majd eldöntöm, ki az, akit nem szeretnék látni a hatalomban. Sajnos ez a NER-ben eredendő bűn, de vállalom. Ha pedig sokan azt akarják, hogy ez a pitiáner diktátor maradjon itt jövőre is, akkor meg a demokratáknak kell tudomásul venni, ez egy ilyen ország, kisebbségben maradtunk. Csak szeretném, hogy hagyják békén azokat, akik nem a többséghez tartoznak és sugárban okádnak ettől az újszocialista pártállamtól. 

 

Éppen ezért javaslom az Orbánvédelmi Akcióterv mielőbbi kidolgozását és végrehajtását. Legkésőbb 2014-ben. Ha elmarad, azt ország és a magyar emberek szívják meg.

0 Tovább

Rezsieljárás kilőve

Orbánék lázasan igyekeztek megfelelni az utált Brüsszelnek.


Örvendetes tény a túlzottdeficiteljárás (továbbiakban TDE) alóli kikerülés, de ez csak egy tény. Bármilyen hozsannát zeng a kormány és a hozzá hű (köz)média, a helyén kell a dolgot kezelni. Nem szabad se túl-, se alulreagálni a dolgot. Elhiszem, most van valami Orbán kezébe, amellyel három év kudarc után villogni, de az eredmény kétes, meg kell nézni, mibe került nekünk mindez. A magyar emberek elképesztő szívatásokon vannak túl. A magánnyugdíjpénztári pénzek gátlástalan ellopása és felélése csak egy pont, de ide lehet sorolni az adójóváírás intézményének elvonását és a rokkantnyugídjrendszer megkúrítítását. A felsorolás nem teljes. Attól tartok, ha az egészből vonunk egy egyenleget, nem áll ár-érték arányban az egész. Orbánéknak presztizskérdés volt a TDE alóli kikerülés és nem érdekelte őket, hogy közben a fél ország megitta a levét. A magyar gazdaságpolitika jelenleg sehová sem vezet, továbbra is koncepciótlan. Időközi eredményeket elér, amivel aztán tud villogni, de a semmibe tart.
A TDE alá nagyon hamar vissza is lehet kerülni és nincsen 3 ezer milliárdnyi magánnyugdíjpénz, amit aztán a  fideszes elvtársak ki tudnak zsarolni. Azonfelül nem is az a legégetőbb kérdés, benne vagyunk-e vagy sem. A kormányzat ezt most kétségtelenül úgy fogja beállítani, mint egy óriási fegyvertény, de nem ez a legfontosabb. Ettől még Simicska Lajos ugyanannyi közbeszerzést fog megnyerni, a trafikok zöme fideszes kézben lesz és a reálkeresetek és a fogyasztás sem fog nőni. Életünk alapvető, a Párt által tönkretett részei ugyanúgy részei lesznek mindennapjainknak, ezért indifferens, folyik-e hazánk ellen TDE, vagy sem.

Új ellenfelet kell találnia most Orbánnak, akinek ugyanis mindig harcolnia kell, hogy jól érezze magát. Kíváncsi vagyok, most kit fog találni, akit aztán lehet ostorozni a nap 24 órájában. A miniszterelnök egyébként most annak az Európának felelt meg, aki szerint kettős mércével mért minket. Ennél nagyobb cáfolatot nem is kaphatott volna erre a hülye érvre. (Személyes kedvencem a "rezsieljárás" kifejezés. Az egy dolog, hogy a Word piros hullámmal aláhúzza, mint nem lézető szó. Ennél mulatságosabb baromságot, és a mögtte húzódó demagóg ál-érvrendszert még nem hallottam. - A szerk.) Ha jövőre összeáll a Jobbikkal és kilép az Unióból, akkor már nem kell a TDE, meg mindenféle Brüsszeli baromság miatt aggódnia. Ő ugyanis a kontroll nélküli hatalom feltétlen híve.

Őszintén várom, ki lesz az az új ellenség, aki ellen OV mostantól küzdeni fog.

0 Tovább

Epizód a Bajnai – gárda újabb gaztetteiből

 

Csak remélni lehet, az állami párválasztó rendezvények atyja, Soltész Miklós államtitkár nem mond le még egy jó darabig.


Ugyanis a KDNP-s politikus önmaga paródiája, ahogy előadja az első állami párválasztók sikerességét. Igen magas fokú hülyeség kell az ilyen és ehhez hasonló szövegek elmondásához. Ezt is Bajnaira kenni...tök röhejes...

(Szerinte ugyanis Bajnai Gordon anarchista munkatársai zavarták meg a párválasztó estet a fővárosban.)

Az is tök vicces volt, hogy a saját választóközönségükben nem tudtak néhány hívőt odavinni, csak ne legyen ekkora égés az állami párválasztó est. Így viszont jókat lehetett kacarászni a tudósításokon és Soltész államtitkár nyilatkozatán, amelyeket sajnos csak viccként lehet értelmezni. (Az igazi döbbenet, hogy ezek nem felülről megírt és a szájába rágott mondatok. Úgy fest, ezeket ő komolyan is gondolja.)

 

A fiatalok (és a nem fiatalok) zöme csak röhögött ezen a gyomorforgató ötleten. Mert ez nem más, mint politikai perverzió. Kádár elvtárs pedig irigykedhetne, mert ilyet még ő sem talált ki. Az állam beleszól a szerelembe...Orbánék ebben a tekintetben is felülmúlták a szocializmust.


Az egész kezdeményezés rendkívül morbid és nagyon csodálkoznak, ha finoman szólva sem arat osztatlan tetszést. A Facebookon az esemény hivatalos oldalát már az első alkalom előtt törölték, mert elárasztották az ironikus kommentelők. (Gaz rendszerellenesek!)

Olyan jó látni, hogy alkalomadtán ők is megfutamodnak.

 

Soltész államtitkár azonban nem adja fel, ősszel jön a következő forduló.

 

Eközben az óbudai Seregély utcában, a Haza és Haladás székházában Bajnai Gordon személyes vezényletével már folynak azoknak a táncos talpú gárdistáknak a kiképzése, akik a következő eseményt megzavarják.

 

Sajnos a maffiabaloldal ármánykodása bemocskolta ezt a szent törekvést!

 

Megvan a hibás, de hogy mi elrontottunk volna valamit ??!! Kérem szépen, ez ki van zárva, mert mi vagyunk a kétharmad és ugye minket még a nép választott, tehát végső soron ők akarták. És különben is, mind rosszért Bajnai Gordon a felelős.

 

Nem tudom, a kedves (Orbán)állam úgy még is mit képzel? Hatalmi szóval el tudnak dönteni bármit is? Ha igen, akkor nagyon el vannak tévedve. Minden ilyen rendszer megbukott, az övéké is így fog járni. Néhányuknak egész csúnya vége lett.

  

Egy biztos: az Orbán – kormány jobban teljesít a szocializmus építésében, mint Kádár János. Ezt az állami párválasztók elborult ötleténél mi se bizonyítja jobban.

 

 

Az itt leírt sorok a képzelet szüleményei. Bármilyen egyezés a valósággal, csupán a véletlen műve. 

0 Tovább

Jogbiztonság? Kit érdekel?!!

Az utóbbi napok történései után kijelenhetjük: megszűnt a jogállam Magyarországon.

Ismét megpróbál az alattomos hatalom tenni egy kísérletet, hogy belefojtsa a szót az egyetlen kritikus médiumba, a Klubrádióba. Minden más médium jóformán már az ő oldalukon áll vagy lojálisak hozzá, ez az egy rádió maradt, ahol még mernek kérdezni. Ám a fideszes hatalmi gépezet és Orbán Viktor úgy döntött, ne tegyék ezt meg. Hiszen akkor a legjobb, ha mindenki fenntartások és kritika nélkül elhiszi azt, amit a brancsa művel. Írásom apropója, hogy az NMHH cseszik egy jogerős bírósági ítélet végrehajtására, mely érvénytelenítette a 95.3-as frekvenciára kiírt pályázatot és a Klubrádiónak adta azt. Ám olyan csodás ez a remek médiatörvény, hogy addig lehet húzni - halasztani az ilyen ügyeket, amíg hopp, ki nem talál valaki egy olyan törvényt, melynek értelmében nem sugározhat a Klubrádió. Így gyakorlatilag 4-500 ezer ember fejére tojik a hatalom, elveszik tőlük azt az adót, amit szeretnek. El sem merem képzelni, mi történt volna, ha az MSZP "elmúltnyolcéve" alatt esetleg a megszűnés veszélye fenyegette volna a Lánchíd Rádiót vagy a Hír TV-t. Mindenkinek a fantáziájára bízom, de az Orbán - fanok nem lettek volna tétlenek.
Innen üzenem ennek az aljas diktatúrának: nem fog menni a totális kicsinálás. Ti már rég nem lesztek hatalmon, de a Klubrádió élni fog.

Szorosan ide kapcsolódik az a történés, miszerint Nagy Navarro Balázst, a TFSZ immár több mint 146.napja demonstráló alelnökét nem engedték be az MTV székházba. Ez önmagában is felháborító, hiszen mint a szakszervezet képviselőjét be kell engedni azoknak a munkahelyére, akiket képvisel. Az még egy külön pikantériát ad az esetnek, hogy jogerős bírósági végzés ellenére sem teszik ezt lehetővé.

Számomra ez a két eset azt jelzi: egyesek önmagukat törvényeken felül tartják és ha kedvük és érdekük úgy szottyan, akkor lazán fütyülnek is rájuk. Mindezt persze a hatalom támogatásával. Éppen ezért hiába lett volna még remény abban a néhány bíróban, hogy becsületesen fog ítélni, ha ez megtörténik (és valljuk meg: előfordult ez mostanában is), akkor is itt van ez az ordas hatalom és odaadó szolgáik, akik ha úgy döntenek, minden jogi döntésre fittyet hányhatnak. Így már az sem garancia, mi az ítélet. Szomorú, hogy eljutottunk a rendszerváltás után 22 évvel, hogy ezt kell megélnünk. Tényleg, mikor jövünk rá, mi zajlik ebben az országban?

0 Tovább

Hazárdjáték az államkasszával

Itt a legújabb népsarc, a tranzakciós díj. Mondhat bármit Orbán Viktor, mekkora lesz ennek a mértéke, ez családonként havi több ezer forinttal növeli meg a kiadásokat 2013-tól. Megint, de megint a kispénzűekkel szórakoznak. Mit szeretnének, hogy éhen haljunk? Mert elbaltázták a gazdaságunkat? Azt a bizonyos "elmúltnyolcév" -et egy év alatt helyre lehetett volna rakni. Ez is azt bizonyítja, Matolcsy úgy gallyra tette hazánk gazdálkodását, mint annak a rendje. Ezt az elképzelést erősíti meg a tandíj bevezetése, melyet önköltségnek neveznek. (És ami ellen 2008-ban még népszavazást is tartottak). Számtalanszor eszembe jutott, számtalanszor megkérdeztem, de a Fideszre szavazók tudták 2010-ben, mire szavaztak? Nem értem, miért nem vallják be maguknak, ezt már nem vállalom, amit ez a kormány művel? A Gyurcsány - kormány ennek a töredékéért megutáltatta magát az emberekkel. Tényleg az sokkal nagyobb baj, amikor valaki csúnyán beszél egy amúgy zárt frakcióülésen vagy az, hogy ellopják a megtakarításunkat és mindenféle új adóval kiveszik az amúgy is csökkenő tárcánkból a pénzt? Döntsön mindenki maga. Itt is megmutatkozik, sokan érzelmi, és nem racionális alapon választanak maguknak pártot. Ezt tudja mesterien kihasználni a Kedves Vezető. 

Bauer Tamás felvázolt egy félelmetes gazdasági jövőképet. Szerinte Orbán nem akar megállapodni az IMF-fel, hanem rá akarja tenni a kezét a Nemzeti Bank valutatartalékára. Ez véleményem az alábbi hatásokat váltaná ki: a miniszterelnök sikeresen tudná kommunikálni, lám, IMF - megállapodás nélkül is talpra tudunk állni. Végezetes dolog. Argentína a kilencvenes években is ezt tette. Nem sokára az argentin emberek a saját bőrükön érezték az államcsőd velejáróit. Visszakanyarodva hazánkra, Orbán ezzel két legyet üt egy csapásra: választásokat nyer 2014-ben, és ha esetleg még is elveszíti azokat, és a következő kormány nyakába szakad a krach, akkor tud rájuk mutogatni, milyen dilettánsok. Mindezt persze remekül fogják majd tálalni, és sokan be is fogják venni. Bízhatnak a választók rossz memóriájában is, hiszen egy idő után a legtöbben felejtenek, így erre is tudnak stratégiát építeni. Orbán ezzel is tudja biztosítani túlélését, ha esetleg balul ütnének ki a dolgok és kiszorulna a hatalomból két év múlva, mert így onnan még mindig lenne esély a visszatérésre. Persze, mindez csak vízió és őszintén remélem, nem fog bekövetkezni.

Én úgy vagyok, talán nem is baj, ha jön még jó sok adó. Fenékig a keserűség poharával! Úgy, hogy 2014-ben senkinek ne jusson eszébe megszavazni, ezeket.

0 Tovább
«
12

Cucu blogja

blogavatar

Vélemények szubjektíven, kritikusan.

Utolsó kommentek